Vacatures open

Openstaande vacatures bij Fichte Bewindvoering BV

Als groeiend kantoor hebben we regelmatig nieuwe vacatures voor assistent-bewindvoerders en bewindvoerders.

Fichte Bewindvoering BV is een relatief klein bewindvoeringskantoor met grote ambities: we willen topkwaliteit leveren, met de menselijke maat voorop. Dat is niet altijd gemakkelijk. Ook omdat hulpverleners ons vaak opzoeken met complexe hulpvragen; bij mensen bij wie meer speelt dan alleen financiële problemen. Wij zoeken collega’s die zich betrokken voelen bij hulpvragers, de taal van hulpverleners spreken, en met het analytisch vermogen cijfers te analyseren en plannen te baseren op harde data.


Nu open: vacature Assistent-Bewindvoerder, 24-32 uur per week

Vacature is veruld, momenteel geen vacature beschikbaar

Als assistent-bewindvoerder richt je je op de administratieve kant van de bewindvoering. Je houdt de dossiers van jouw cliënten goed bij. Je zorgt ervoor dat inkomsten, uitgaven en schulden actueel zijn. Verder verwerk je binnenkomende correspondentie, overlegt met verschillende instanties en beantwoordt vragen van cliënten. Je werkt nauw samen met de beschermingsbewindvoerders om de financiën van jouw cliënten in goede banen te leiden. Meer informatie over de functie lees je hier.

De gesprekken met kandidaten staan gepland voor woensdag 17 januari 2024 en vrijdag 19 januari 2024


Stage of werkervaring opdoen

Momenteel geen plaats beschikbaar. Reageren is niet mogelijk.

Wil je vanuit je opleiding stage lopen bij een bewindvoerderskantoor? Of wil je kennis maken met het beroep van bewindvoerder? Binnen Fichte Bewindvoering BV bestaat de mogelijkheid om in een klein team ervaring op te doen. Je gaat samen met je collega’s aan de slag om de financiën van je cliënten op orde te houden. Naast administratieve werkzaamheden willen je ook de kans geven om bij gesprekken met cliënten en hulpverleners aanwezig te zijn.


(Aankomend) Bewindvoerder, 20-28 uur per week

Momenteel geen vacature beschikbaar.

Als beschermingsbewindvoerder beheer je het geld van mensen die dat om wat voor reden dan ook zelf niet kunnen. Je bewaakt of alle inkomsten binnen komen. Je zorgt voor een verstandige besteding van het binnengekomen geld. Daarnaast ben je financiële hulpverlener: je maakt financiële zaken hanteerbaar voor jouw cliënten. Vaak in nauwe samenwerking met andere hulpverleners. Jouw expertise ligt in het omgaan met geld, en vaak ook in het omgaan met schulden. Meer informatie over de functie lees je hier.


Fichte Bewindvoering BV als werkgever

Fichte Bewindvoering BV is in 2017 gestart en maakt van begin af aan een gestage groei door. We bieden uitsluitend beschermingsbewind aan. Er zijn goede contacten met hulpverlenende instanties, vrijwel alle nieuwe cliënten zijn door hulpverleners met ons in contact gebracht. Het bedrijf is gevestigd in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw in Drunen. 

Op het ogenblik werkt er naast de eigenaar één andere bewindvoerder en incidenteel een oproepkracht. Daarboven zoeken we een vervanger van een vertrekkende collega. De verwachting is dat ons bedrijf de komende jaren verder blijft uitbreiden.


Open sollicitaties

Als je interesse hebt in een toekomstige vacature of als je graag wilt werken bij een bewindvoerderskantoor dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, kun je altijd je CV en een korte motivatiebrief toesturen. Wij laten dan weten of we jouw sollicitatie in portefeuille nemen. Mocht er binnen een jaar een passende vacature ontstaan, nemen we contact met je op.


Reactie op vacatures

Als je interesse hebt in deze functie kun je dat kenbaar maken door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar Fichte Bewindvoering, Postbus 8, 5150 AA Drunen, vacature@fichte.nl. Meer informatie over vacatures kun je vragen aan Herman Lindhout, te bereiken op 06-40509482.

We toetsen alle reacties tegen de functie-eisen die de kantonrechter stelt aan professionele bewindvoerders. De meest recente functie-eisen kun je hier vinden op de website van de Rechtspraak. Een capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure. Je maakt de test online via jouw eigen (thuis)verbinding.