Uw bewindvoerders

Ons team, uw team

Fichte Bewindvoering BV werkt met een team van vier bewindvoerders. U heeft altijd een vast aanspreekpunt. Uw bewindvoerder kent úw situatie. En is degene aan wie vragen kunt stellen en afspraken kunt maken.

Al onze bewindvoerders voldoen aan de kwaliteitseisen die de rechtbank stelt. Ze hebben de juiste opleidingen en zorgen ervoor bij te blijven in ons vakgebied. Maar eigenlijk spreekt dat vanzelf.


Amela Fejzic

Mail: amela.fejzic@fichte.nl  Telefoon: 06-53 598 373


Marloes Kuijpers

Mail: marloes.kuijpers@fichte.nl  Telefoon: 06-53 229 801


Desiree Snelders

Mail: desiree.snelders@fichte.nl  Telefoon: 06-53 662 948


Herman Lindhout

Mail: herman.lindhout@fichte.nl  Telefoon: 06-40 509 482


Wat anderen van ons zeggen

Fichte Bewindvoering werkt graag samen met ketenpartners. We krijgen van hen vaak te horen dat wij toegankelijk zijn. En laagdrempeling. We kunnen zaken helder uitleggen, zonder dure woorden te gebruiken. En zonder dingen nodeloos ingewikkeld te maken. Dat is wat onze ketenpartners ons vertellen. Als team zijn we daar blij mee. Want financiële problemen zijn vaak al moeilijk genoeg.

Wij vinden het belangrijk om een uitweg te bieden als er financiële problemen zijn. Waar die vandaan komen, dat is niet belangrijk. We willen oplossingen vinden. Die reëel zijn. Ook dat krijgen we vaak terug: we bieden een eerlijk verhaal. Ook als het niet fijn is om te vertellen.

Als laatste: we bereiken de beste resultaten als we korte lijnen kunnen gebruiken: met hulpverleners / begeleiders, gemeenten, schuldhulpverleners, woningbouwverenigingen. En natuurlijk met onze cliënten. Daarom zijn we de hele dag onder kantooruren bereikbaar. Maar daarom zijn we ook regelmatig in gesprek. Geen nood: via voicemail, whatsapp en mail lukt altijd om elkaar op de hoogte te houden. En in gesprek te blijven.