Uw bewindvoerders

Ons team, uw team

Fichte Bewindvoering BV werkt met een team van drie bewindvoerders. U heeft altijd een vast aanspreekpunt. Uw bewindvoerder kent úw situatie. En is degene aan wie vragen kunt stellen en afspraken kunt maken.

Al onze bewindvoerders voldoen aan de kwaliteitseisen die de rechtbank stelt. Ze hebben de juiste opleidingen en zorgen ervoor bij te blijven in ons vakgebied. Maar eigenlijk spreekt dat vanzelf.


Amela Fejzic

Mail: amela.fejzic@fichte.nl  Telefoon: 06-53 598 373

Amela werkt sinds 2019 in het team Fichte Bewindvoering. Ze is opgeleid als maatschappelijk werkster en heeft vanaf haar opleiding al ervaring opgedaan met schuldhulp. Zij maakt makkelijk contact met mensen en heeft een goed inlevingsvermogen. Amela is behulpzaam, maar beseft zeker ook dat het soms nodig is om een duidelijke en strakke lijn neer te zetten. Uiteindelijk gaat erom financieel de zaken op orde te houden.


Rianne Kloks-Voorbergen

Mail: rianne.kloks-voorbergen@fichte.nl  Telefoon: 06-53 662 948

Rianne heeft in 2021 ervoor gekozen om ons team te versterken. Ze heeft ruime administratieve ervaring in veschillende branches. Ze werkt nauwkeurig en stelt hoge eisen aan haar werk. En net als haar collega’s zoekt ze extra betekenis, door werk te doen wat het verschil kan maken. Bijvoorbeeld door te werken in een sector waarin maatschappeljk verantwoord werken veelal de norm is.


Herman Lindhout

Mail: herman.lindhout@fichte.nl  Telefoon: 06-40 509 482

Herman is vanaf de oprichting in 2016 betrokken geweest bij Fichte Bewindvoering. Hij heeft in vorige functies gewerkt in de ICT en HR management. Die ervaring is heel behulpzaam om achter de schermen de administratie van het kantoor slim op te zetten. Herman kan goed overweg met cijfers. In de communicatie is hij direct en zet heldere lijnen uit.


Wat anderen van ons zeggen

Fichte Bewindvoering werkt graag samen met ketenpartners. We krijgen van hen vaak te horen dat wij toegankelijk zijn. En laagdrempeling. We kunnen zaken helder uitleggen, zonder dure woorden te gebruiken. En zonder dingen nodeloos ingewikkeld te maken. Dat is wat onze ketenpartners ons vertellen. Als team zijn we daar blij mee. Want financiële problemen zijn vaak al moeilijk genoeg.

Wij vinden het belangrijk om een uitweg te bieden als er financiële problemen zijn. Waar die vandaan komen, dat is niet belangrijk. We willen oplossingen vinden. Die reëel zijn. Ook dat krijgen we vaak terug: we bieden een eerlijk verhaal. Ook als het niet fijn is om te vertellen.

Als laatste: we bereiken de beste resultaten als we korte lijnen kunnen gebruiken: met hulpverleners / begeleiders, gemeenten, schuldhulpverleners, woningbouwverenigingen. En natuurlijk met onze cliënten. Daarom zijn we de hele dag onder kantooruren bereikbaar. Maar daarom zijn we ook regelmatig in gesprek. Geen nood: via voicemail, whatsapp en mail lukt altijd om elkaar op de hoogte te houden. En in gesprek te blijven.