Over ons

 Midden in de samenleving

samenleving, maatschappelijk, maatschappelijk betrokken, maatschappelijk betrokken ondernemen in de bewindvoering

Fichte Bewindvoering is een bedrijf met een eigen profiel. We staan midden in de samenleving. Sommige mensen hebben het goed getroffen. Anderen minder. Die laatste groep willen wij helpen. Wij kunnen hen ondersteuning geven bij het regelen van financiële zaken. We vinden het belangrijk dat iedereen zo veel als mogelijk zelfstandig beslist. Tegelijkertijd zijn we een professionele onderneming. En willen we vakwerk leveren. We bieden onze diensten aan in de vorm van beschermingsbewind. We kiezen bewust voor één specialisatie. Om de bedrijfsvoering daarop 100% in te richten. En focus te kunnen behouden.

We beseffen als geen ander dat we niet alleen in staat zijn om oplossingen te vinden. Een bewindvoerder kan veel bereiken, als hij maar samenwerkt met andere hulpverleners.

Fichte Bewindvoering heeft veel kennis in huis van bedrijfsprocessen en van het inrichten van administraties. Die kennis benutten wij om het administratief werk gedegen en efficiënt te doen. Zodat er tijd vrij komt voor het contact met onze cliënten en de mensen in hun omgeving.


In het hart van Brabant

Bewindvoering in Brabant. Rond Drunen, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch. Land van Heusden en Altena.

Wij werken regionaal. Omdat wij graag dicht bij onze cliënten zitten, concentreren wij ons op Midden-Brabant. Hier vindt u in welke gemeenten wij actief zijn. In principe nemen we alleen cliënten aan binnen het werkgebied. Daar zijn we goed bekend. Alleen bij uitzondering werken wij ook voor mensen buiten ons werkgebied.


Inschrijving in het handelsregister

Ingeschreven als bewindvoerder in het handelsregister met handelsnaam Fichte Bevindvoering BVFichte Bewindvoering is een handelsnaam van Fichte Financiële Diensten B.V. De onderneming staat geregistreerd in het Handelsregister onder nummer 65863267.